top of page

Avem o abordare customizata pentru componenta de training care are ca punct de inceput provocarile cu care se confrunta agentii, elementele disruptive cu clientii si exemplele reale ale agentilor in lucrul cu clientii lor.

 

Cel mai important obiectiv in training este sa cartografiem procesele operationale si ne asiguram ca fiecare utilizator foloseste platforma la intreaga ei capacitate si functionalitate.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

 

Dupa analiza initiala a activitatii operationale personalizam programul de training care sa raspunda nevoilor agentilor si punctelor de diferentiere a agentiei. Sesiunile de training sunt concepute folosind exemplele agentiei si nivelul de experienta a utilizatorilor. 

 

Tinem cont de modul de comunicare cu clientii, informatiile necesare a fi comunicate calatorilor si dupa finalizarea training-ului, agentii utilizatori vor cunoaste modul in care trebuie utilizat platforma de automatizare si cum functioneaza in situatii reale.

Training si consultanta - proces
Training si consultanta

Training si consultanta

bottom of page