top of page
​Solutii de automatizare pentru agentiile de turism
traveknowledgy

Solutii de automatizare pentru agentiile de turism

Concentreaza-te pe ceea ce faci tu cel mai bine: vanzarea si suportul.

Automatizarea proceselor manuale repetitive e acum mult mai usoara.

Afla ce suma ai putea salva prin automatizare.

Productivitate. Calitate. Consecventa.

Optimizeaza continuu.

Unii consultanti petrec 15 minute la fiecare 2 ore sa verifice cozile, ceea ce presupune un program strict de urmat pentru a preveni situatiile neplacute cu calatorii.


Platforma de automatizare monitorieaza cozile pentru tine la intervale regulate de timp asa cum vrei tu si trimite notificarile pasagerilor pentru o comunicare rapida si eficienta.

​Optimizeaza continuu 1
​Optimizeaza continuu 2
​Optimizeaza continuu 3

Economiseste timp si bani.

Modificarile frecvente de orar, anularea biletelor sau rambursarea zborurilor anulate necesita timp si atentie din partea ta. Pe langa acestea, trebuie sa comunici constant cu clientul si sa il tii informat despre noutati sau schimbari.

Platforma de automatizare Traveknowledgy salveaza timpul consultantilor din prima linie si reduce erorile. Prin configurarea schemelor ce functioneaza 24/7, pasii redundanti si repetitivi sunt automatizati asa cum vrei tu. 

​Economiseste timp si bani.

Gestioneaza toate GDS-urile.

Atunci cand folosesti mai mult de un GDS, vrei sa ai acces la mai multe optiuni pentru clientii tai. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie si complicat. Iti oferim o solutie de automatizare a proceselor post-rezervare GDS-agnostic

Platforma de automatizare iti permite sa creezi si sa gestionezi usor procesele sofisticate post-rezervare in toate sistemele GDS. Multumita interfetei intuitive si structurate, poti lasa tehnologia sa se ocupe de pasii neproductivi si repetitivi.

Sabre
Travelport
Amadeus

Transforma modul de lucru.

Tu definesti procesul, tu realizezi schema de automatizare si tu detii controlul asupra tuturor PNR-urilor.

 

Platforma de automatizare executa comenzile si inputurile asa cum vrei tu. Ai vizibilitate asupra tuturor actiunilor efectuate de platforma in istoricul PNR-ului, iar tu te poti concentra pe alte activitati. Vezi exact ce poti face mai bine pentru a fi mai eficient si mai productiv - un adevarat consultant.

​Transforma modul de lucru.

Automatizeaza procesele operationale post-rezervare si 

redu costurile agentiei tale de turism cu pana la 40%. 

bottom of page