top of page
Mapping procese

Procese clare bazate pe diagrame

Este cunoscut faptul ca oamenii comunica mai bine vizual decat prin cuvinte, asa ca ne propunem sa facem ca automatizarea unui proces sa fie mai usora ca niciodata, folosind un constructor vizual.

Incepi sa creezi procesul cu ajutorul constructorului bazat pe diagrame si sa automatizezi imediat pasii care consuma timp.

Diagrama procese automatizare

Editor grafic pentru procesele operationale

​Gliseaza si fixeaza pasii procesului, creaza reguli in mod automat si pune orice proces post-rezervare in miscare. Credem cu tarie in ecosistemul fara cod in care tu ca si consultant poti crea procesele relevante pentru activitatea ta si nevoile agentiei de turism. Automatizarea nu depinde de colegii din departamentul IT ci doar de experienta ta operationala in ticketing.

Cu o interfata de utilizator intuitiva, crearea procesului intr-un mediu vizual simplifica maparea si scurteaza timpul alocat definirii pasilor la doar cateva minute. Designerul bazat pe diagrame ii ajuta pe utilizatori sa vizualizeze functionarea efectiva a unui proces si reduce complexitatea in realizarea proceselor si a regulilor de setare.

 

Interfata simpla ofera, de asemenea, o biblioteca de forme de proces, care pot fi utilizate ca un bun punct de plecare pentru automatizarea procesului tau. Aceste formulare sunt organizate in functionalitati si cazuri de utilizare. 

 

Cu o solutie de automatizare eficienta, nu trebuie decat iti pui cunostintele de ticketing la lucru si obtii procesele automatizate in cateva minute.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Tu ce procese vrei sa mapezi?

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Scheme grafice

Scheme grafice

 

Facut pentru a pune in practica procedurile operationale ale agentiei de turism.

De ce sa mapezi grafic procesele ?

  • Obtii claritate in desfasurarea pasilor si un flux continuu.

  • Beneficiezi de o gama variata de actiuni, adaptabile oricarui tip de proces.

  • Vezi cu usurinta ce procese pot fi eficientizate.

  • Identifici rapid pasii redundanti si repetitivi.

  • Folosesti constructorul imediat fara a avea un training de specialitate.

bottom of page