top of page

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Functia de control a calitatii monitorizeaza in permanenta rezervarile si le valideaza coerenta cu cerintele stabilite. Asta deoarece pe intreaga durata de viata a unei rezervari, pot exista modificari, ceea ce creaza vulnerabilitati si poate duce la costuri suplimentare.

Cardurile virtuale va permit sa generati numere de card unice pentru fiecare tranzactie de plata catre furnizorul dorit, in siguranta si fara griji. In prezent, partenerii integrati WEX si eNett ofera multiple optiuni de plata in diverse valute, dar si oportunitatea de a primi bani inapoi.

 

Nu este necesara nici o lucrare de integrare intrucat a fost deja facuta deja. Puteti sa procesati imediat tranzactii folosind plati virtuale!

De ce plati virtuale?

  • Simplifici reconcilierea furnizorilor si generezi venituri suplimentare.

  • Imbunatatesti fluxul de numerar si reduci garantia IATA.

  • Ai la dispozitie diferite valute, termene de valabilitate si volume.

  • Poti integra cu sistemul back-office si elimini riscul de frauda.

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Palti virtuale

Plati virtuale


Securizeaza platile catre furnizori utilizand cardurile virtuale.

Carduri virtuale WEX
Carduri virtuale eNett
bottom of page