top of page
Harta lumii

Luand in calcul termenul limita a emiterii biletului pentru fiecare rezervare, perioada de cautare poate fi extinsa, obtinand rezultate mai bune de optimizare a tarifelor inainte de emiterea biletului.

 

Chiar si dupa emiterea biletului, platforma de automatizare continua sa monitorizeze inventarul. Te instiinteaza de eventualele economii daca se gasesc in perioada de anulare a biletului sau chiar pana la data plecarii, daca economiile potentiale sunt mai mari decat costul restituirii.

Volatilitatea inventarului liniilor aeriane poate fi un factor profitabil si o oportunitate ce poate fi transformata in economii semnificative pentru agentia de turism, sau chiar a clientiilor sai.

 

O alta functionalitate utila este optimizarea intre piete. Prin utilizarea office ID-urilor sau PCC-urilor din diverse piete, se poate beneficia de diferente in controlul inventarului la punctul de vanzare, deoarece o clasa mai mica de rezervare poate fi disponibila in alta locatie.

Optimizare tarifra
Time limit

Aproximativ 12% din rezervari au potential de optimizare (performanta obtinuta de un utilizator existent), de pana la 75 EUR pe PNR in medie.

 

Modulul de optimizare a tarifelor iti permite sa monitorizezi continuu inventarul companiilor aeriene pentru itinerariul dat. Odata ce un tarif mai mic este disponibil, acesta poate fi rezervat automat sau o notificare detaliata este trimisa consultantului de turism pentru actiuni suplimentare.

De ce optimizare tarifara?

  • Automatizarea optimizarii pre si post emiterea biletului

  • Urmarirea timpului de emitere pana la termenul limita

  • Optimizare in mai multe puncte de vanzare

  • Raportari complete pentru analiza interna

  • Retarifare in aceeasi familie tarifara

  • Optiune de retarifare automata in clasa mai mica

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

 Vrei sa stii care sunt veniturile suplimentare pe care le poti obtine?

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Optimizare tarifara

Optimizare tarifara

 

Valorifica fiecare oportunitate si ofera cel mai bun tarif.

bottom of page