top of page
Notificari clienti

Notificari clienti

 

Foloseste flexibilitatea standardului HTML si personalizeaza mesajele cu informatii specifice.

Fie ca vorbim despre modificarile frecvente de orar, situatiile de securitate, atentionari pentru sanatate sau pur si simplu despre informatii despre destinatie, toate trebuie sa ajunga la calator intr-un mod clar si rapid. Indiferent de subiectul abordat, consultantul de turism are nevoie de un instrument de incredere pentru a transmite informatii relevante clientilor la momentul potrivit.

Exploateaza la maxim flexibilitatea standardului HTML si personalizeaza mesajele cu informatii specifice clientilor dintr-o lista lunga de variabile derivate din rezervarea acestora. Daca operezi pe mai multe piete, profita de modul multilingv si ofera informatii clientilor in limba lor nativa.

Intr-o lume in care loialitatea clientilor este greu de obtinut si intretinut, asigura-le acestora un plus de servicii si creati o relatie de lunga durata cu ei. Aveti informatia, nu lasati sansa in schimb sa se iroseasca!

Exemplu template email

De ce sa folosesti automatizarea comunicarii cu clientul?

  • Setezi conditii avansate pentru selectarea calatorilor si mesajelor necesare.

  • Trimiti notificari inainte, in timpul si dupa calatorie cu informatii utile.

  • Introduci variabile in PNR pentru personalizarea notificarilor.

  • Utilizezi template-uri predefinite HTML in standardul de comunicare al agentiei.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Vrei sa faci din comunicarea cu calatorul un avantaj competitiv?

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

La prima vedere, managementul comunicarii cu clientii pare o activitate simpla. Cand agentia de turism vrea sa respecte acelasi standard de calitate in comunicarea despre calatorie, indiferent de canalul folosit, lucrurile se complica.

​Modulul de notificare a clientilor permite sa trimiteti notificari informative clientilor inainte, in timpul si dupa calatorie, pe baza criteriilor puse din rezervare. Fie ca este vorba despre o destinatie specifica, o companie aeriana, o perioada de timp sau note informative, poti fi sigur ca clientul potrivit va fi informat la momentul potrivit.

Exemplu comunicare automatizata VIP
bottom of page