top of page

Implementarea unui nou mod lucru trebuie sa tina cont de situatia curenta, de indicatorii operationali actuali, de obiectivele agentiei pe termen lung, de punctele forte si de standardele de calitate pe care aceasta si le propune pentru fiecare din liniile de business.

Incepem cu o analiza amanuntita a proceselor curente, atat operationale cat si de vanzare, modul de organizare a activitatii, dupa care concepem planul de implementare in baza nevoilor agentiei.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Echipa noastra se concentreaza pe intelegerea modului de lucru curent agentilor, infrastuctura agentiei, analiza situatiilor dificile cu clientii, alininierea cu obiectivele de business ale agentiei si a elementelor de diferentiere a serviciilor oferite clientilor.

Cele mai folosite procese le vom mapa impreuna si vom crea schemele de automatizare pentru a intelege felul in care platfoma functioneaza si cum puteti deveni un expert in automatizare.

Consultantii nostri au experienta de peste 10 ani in industria turismului, operatiuni si project management, mapare procese si bune practici care fac o diferenta pentru o implementare de succes.

Implementarea platformei de automatizare este mai mult decat un training deoarece tine cont de activitatea specifica a fiecarei agentii si de obiectivele de business pentru lucru cu clientii.

Diagrama implementare
Implementare solutii tehnice

Implementare solutii si functionalitati

bottom of page