top of page

 

Gestionarea cozilor zilnice poate fi o sarcina dificila si, daca nu este facuta corect, va poate epuiza o resursa valoroasa – timpul echipei de consultanti.

 

​​Fie ca este vorba despre o simpla actualizare a starii serviciilor, o notificare a agentiei sau o modificare a orarului, platforma de automatizare mentine cozile actualizate, clientii informati si consultantii liberi sa lucreze la mai multe activitati generatoare de venituri.

 

Functionalitatea de gestionare a cozilor faciliteaza automatizarea sarcinilor repetitive si critice, legate de monitorizarea si procesarea mesajelor din coada, indiferent de complexitatea proceselor deja existente. O analiza cuprinzatoare a conditiilor PNR si a mesajelor SSR, OSI asigura actiunile corecte pentru fiecare caz in parte.

Queue management exemplu

Cat timp poti tu salva prin automatizare?

  • Foloseste reguli operationale configurabile si o multitudine de conditii & actiuni.

  • Gestioneaza modificarilor de orar.

  • Proceseaza rezervarile 24/7/365.

  • Asigura o eficienta de operare imbunatatita.

  • Trimite notificari clientilor in format HTML cu variabile din PNR.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Cat timp este alocat intr-o zi pentru managementul cozilor?

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Gestionarea cozilor

Gestionarea cozilor

Scapa de verificarea cozilor si petrece mai mult timp oferind si alte servicii clientilor.

bottom of page