top of page

Noi in cateva cuvinte

Synergy Consulting - SynCo este o firma de consultanta boutique ce ofera servicii pentru domeniul turismului.

La SynCo, consideram ca sinergia are loc atunci cand doua forte se unesc, astfel incat efectul lor combinat este mai mare decat cele individuale.

 

Folosim expertiza consultantilor nostri cu ani de experienta in companii de turism si tehnologie. Oferim clientilor nostri, specialistilor din turism si calatorilor de afaceri, cunostintele necesare pentru a duce experienta calatorilor la nivelul urmator.

 

SynCo ofera idei transformatoare, in definirea strategiei si intelegera tehnologiei, agentiilor si specialistilor din turism care doresc sa ofere cea mai buna experienta de calatorie, online si offline.

 

Colaboram cu companii pentru a le oferi expertiza industriei de travel in dezvoltarea si implementarea de programe de calatorii eficiente pentru bunastarea membrilor echipei lor.

Despre noi

Abordarea noastra

La SynCo, credem in cooperarea cu clientii nostri. Avand obiective comune de win-win creem afaceri de lunga durata. Ne informam in detaliu despre cele mai importante aspecte ale business-ului, analizam indicatorii financiari si KPI-urile operationale, si ne concentram pe imbunatatirea lucrurilor. Dezvoltam solutii de transformare personalizate, specifice care servesc cel mai bine viziunii clientului.

Consultantii nostri combina cunostintele de business cu solutiile de tehnologie ale partenerilor nostri pentru a raspunde nevoile calatorilor.

 

SynCo isi sprijina clienti sa se gandeasca la afacerea lor intr-un mod nou si creativ. Ne implicam in fiecare etapa a procesului de adoptare a schimbarii necesare pentru a stimula progresul si cresterea.

 

Ne-ar placea sa aflam si despre dvs. si despre afacerea dvs.

Contactacti-ne.

Scopul nostru

Scopul nostru este sa transformam modul in care calatoria este abordata ca experienta. Facem acest lucru impartasind expertiza noastra operationala, solutiile de tehnologie si cunostintele din industria de turism, astfel incat clientii nostri sa poata deservi mai bine calatorii.

 

Echipa noastra combina expertiza si abordarea disciplinata corporate dobandita in peste 10 ani de gestionare cu succes a proiectelor din turism, cu agilitatea unei firme mici si antreprenoriale pentru a oferi solutii practice clientilor.

bottom of page