top of page

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Asigura-te ca procedurile operationale sunt respectate constant.

Controlul calitatii in ageniile de turism

Controlul calitatii

 

Asigura-te ca regulile sunt respectate si erorile eliminate.  

O gama larga de parametri va asigura ca vei putea configura chiar si cele mai solicitante si minutioase cerinte, iar notificarea poate fi trimisa direct prin e-mail, coada GDS sau un mesaj XML direct in sistemul de CRM.

Rezolvati unele dintre discrepante in mod automat cu o lista cuprinzatoare de actiuni. Cu cat implicarea manuala este mai putina, cu atât reusim sa scadem riscul de erori, oferind o continuitate operationala de inalta performanta.

Functia de control a calitatii monitorizeaza in permanenta rezervarile si le valideaza coerenta cu cerintele stabilite. Asta deoarece pe intreaga durata de viata a unei rezervari, pot exista modificari, ceea ce creaza vulnerabilitati si poate duce la costuri suplimentare.

Poti fi instiintat atunci cand ceva nu merge bine sau cand politica nu este respectata, fara a fi nevoie de administrarea manuala a rezervarilor. Astfel eliberezi mai mult timp pentru activitatile ce aduc plus valoare.

Automatizarea controlului calitatii

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

De ce sa automatizezi controlul calitatii?

  • Verifici automat detaliile introduse.

  • Te asiguri ca rapoartele sunt generate corect si complet.

  • Reduci riscul de a primi penalizari si ADM-uri.

  • Nu pierzi oportunitatile de colectare a comisioanelor companiilor aeriene.

  • Directionezi vanzarile catre companiilor aeriene preferate.

bottom of page