top of page

Consultanta

+ alte servicii esentiale pentru

calatorii de afaceri

Avem know-how-ul industriei de turism pentru a sustine companiile in livrarea unei experiente mai bune celor ce calatoresc in interes de serviciu. Aducem expertiza pentru a imbunatati programele de travel cu solutii de tehnologie inovative si cele mai bune practici pentru o experienta exceptionala a calatorului.

 Navigand provocarile de astazi in business travel

Multe companii intampina dificultati in a parcurge provocarile de astazi din mai multe motive, cum ar fi:

  • Dificultate in a raspunde noilor cerinte ale angajatilor pentru a calatori

  • Primirea cu intarziere a informatiilor despre cum sa-si protejeze angajatii

  • Intelegere limitata a modului in care functioneaza industria de travel

  • Lipsa transparentei costurilor reale de la furnizori

  • Incertitudinea cu privire la restrictiile si conditiile de calatorie

  • Nerespectarea politicii de calatorii

  • Lipsa rapoartelor corespunzatoare a cheltuielilor de calatorii

  • Adoptarea lenta a instrumentelor de automatizare pentru rezervarea calatoriilor

Calatoriile de afaceri sunt un subiect mai complex in zilele noastre. Gestionarea rezervarilor de calatorie nu mai inseamna doar gestionarea costurilor. Pe de o parte, companiile vor sa pastreze in siguranta calatorii de afaceri si, pe de alta parte, trebuie sa isi mentina afacerea in miscare.

 

Calatoria de afaceri inseamna mentinerea relatiilor cu clientii, accelerarea luarii deciziilor si prezentarea afacerii fara oprelisti. Vom lucra cu dvs., astfel incat sa puteti mentine lucrurile in miscare, sa va optimizati bugetul de calatorii si sa va asigurati ca dispuneti de instrumentele potrivite pentru a servi calatorii oriunde s-ar afla.

Schimbati modul de gestionare al calatoriilor de afaceri

Optimize your travel spending and policies.

Start now with SynCo. Your strategic growth partner.

Audit de program

Asigurati-va ca programul dvs. de calatorii este actualizat si ca bunastarea angajatilor este livrata. Faceti ca asteptarile dvs. sa fie indeplinite de procesele si furnizorii pe care ii contractati, dupa cum au nevoie calatorii dvs.

Solutii de automatizare

Obtineti controlul de care aveti nevoie pentru a face aranjamentele de calatorie mai rapide si mai usoare. Folositi cele mai noi solutii de tehnologie pentru a va rezerva calatoria fara efort oricand doriti, dupa cum doriti.

Externalizate servicii

Obtineti avantajul de a avea un expert din turism la bord si la cerere, dupa cum solicita nevoile organizatiei dvs. Profitati de experienta noastra vasta in turism si de relatiile cu furnizorii pentru a va imbunatati programul.

Contractare furnizori

Obtineti vizibilitatea necesara pentru a va optimiza bugetul. Aflati cum sa negociati costurile pentru calatorii si pentru a aplica politica de calatorii in consecinta, asigurand in acelasi timp satisfactia calatorului.

Ce oferim calatorilor de business
bottom of page