top of page

Emiterea biletelor este unul din mai important pasi ale procesului de rezervare si este important sa fie facut corect.

 

Platforma de automatizare pentru emiterea biletelor contine toate elementele necesare pentru a se adapta la numeroasele scenarii de emitere a biletelor utilizate in agentiile de turism.

Emiterea conditionata a rezervarilor specifice, urmarirea termenului de emitere a biletelor, emiterea flexibila intre tari, BSP, office, selectarea adaptativa a comisionului, forma de plata si a liniei emitente sunt doar cateva dintre functionalitatile care vor oferi un proces de ticketing fara probleme.

 

Evita intreruperile chiar si atunci cand lucrurile nu merg bine. Acest modul de ticketing este suficient de inteligent pentru a gestiona diferite erori de ticketing, gasind intotdeauna o modalitate de a emite biletele la momentul potrivit si la tariful potrivit. Permiteti consultantilor sa se angajeze in situatii mai productive si lasati munca monotona in baza solutiei de automatizare.

Ticketing automat
Emitere bilete avion

Modulul de notificare a clientilor permite sa trimiteti notificari informative clientilor inainte, in timpul si dupa calatorie, pe baza criteriilor puse din rezervare. Fie ca este vorba despre o destinatie specifica, o companie aeriana, o perioada de timp sau note informative, poti fi sigur ca clientul potrivit va fi informat la momentul potrivit.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

De ce sa sa folositi ticketing automat?

  • Urmareste continuu termenul limita de emitere pentru rezervari.

  • Permite emiterea conditionata a unor rezervari.

  • Elimina primirea de penalizari (ADM).

  • Gestioneaza erorilor de ticketing si se asigura ca sunt toate detaliile in PNR.

  • Proceseaza si monitorizeaza rezervarile 24/7/365.

Concentreaza-te pe actiunile productive.

Restul pasilor lasa-i in grija schemelor de automatizare.

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Emiterea automata a biletelor de avion

Ticketing automat

 

Concentreaza-te pe actiunile productive.

Actiunile repetitive pot fi preluate de schemele de automatizare.

bottom of page