top of page
Asistnta clienti

Asistenta calatori

 

Mentine o comunicare activa inainte, in timpul si dupa calatorie.

 

Automatizarea fluxurilor de lucru si a proceselor manuale ofera pe langa o eficienta crescuta, o productivitate mai buna pentru calitatea serviciilor oferite clientilor.

Tehnologia complimenteaza expertiza consultantului de turism, creste vizibilitatea muncii lui si contribuie la calitatea acesteia.

Cand un consultant de turism poate sa se ocupe eficient de mai multe solicitari in acelasi timp, el genereaza venituri mai mari pentru agentie. Iar agentia economiseste resurse importante si isi imbunatateste profitabilitatea.

Automatizeaza.

Beneficiaza de puterea automatizarii si transforma modul de lucru.

Control si vizibilitate pentru o experienta mai buna a calatorului

Urmareste cererile clientilor intr-un singur loc. Asigura-te ca toate solicitarile primesc raspuns intr-un timp cat mai scurt pentru a pastra clientii multumiti si loiali.

Gestioneaza comunicarea cu clientii unitar, folosind acelasi mod de comunicare cu un ton profesionist respectand standardele de calitate ale agentiei de turism, indiferent de persoana care preia comanda.

 

Ai acces la istoricul de comenzi si la itinerariile trecute pentru a preintampina din nevoilor lor. Prioritizeaza in functie de importanta sau termenii contractuali solicitarile primite si aloca-le consultantilor in functie de criteriile voastre interne.

Agent view

Clienti informati, multumiti si loiali

Trimite itinerariul calatoriei rapid si simplu cu detalii pe intelesul calatorului cu ajutorul template-urilor predefinite. Ofera acces clientilor tai la informatii actualizate si la raspunsuri clarificatoare despre itinerariul lor, schimbarile de orar, restrictii si conditii de calatorie, conditii viza si alte informatii utile despre agentia de tursim si serviciile sale.

Solicita feedback-ul clientilor, trimite mesaj de multumire la intoarcere si pastreaza istoricul experientei sale pentru urmatoarea solicitare.

 

Nu pierde oportunitatile de upsell folosind platforma de automatizare. Trimite informatii automat despre serviciile agentiei si prezinta oferta in formatul dorit de tine pentru a creste valoarea achizitiei.

Customer view
bottom of page